SEALER & PRIMER система / УПЛЪТНЕНИЕ & ГРУНД система (смола + втвърдител)

SEALER & PRIMER система / УПЛЪТНЕНИЕ & ГРУНД система (смола + втвърдител)

Срок за доставка: 1-3 работни дни

Покривна и запечатваща смола

Дебелина на слоя: 0,2-0,3 мм

На водна основа и без BPA

Употреба: Подово покритие (гараж, работилница и мазе), покритие на плот и маса и много други

SEALER & PRIMER от EPODEX е идеален за грундиране и покриване на подове, стени и всякакви други повърхности. Може да се излива до 0,3 мм на слой. Във всеки комплект са включени компонентът Смола А и втвърдителят В-компонент. Инструкции за употреба можете да намерите на тази продуктова страница.

EPODEX – УПЛЪТНЕНИЕ И ГРУНД система

Системата EPODEX SEALER & PRIMER е двукомпонентна епоксидна смола на водна основа. Тази система се използва като грунд, уплътнител за повърхности и за покриване на основи като подове, маси и стени. Нанася се на тънки слоеве от ок. 0,3 мм в една или две стъпки. В зависимост от температурата на помещението и материала, покритието е сухо и втвърдено след прибл. 20 часа. Нашата система EPODEX SEALER & PRIMER се смесва с цялата ни цветна паста RAL.

 

Инструкции за употреба

  1. Разклатете добре A-компонента на смолата преди употреба.
  2. Смесете смолата А-компонент с втвърдителя В-компонент в съотношение 1:1. Възможно е да добавите мин. 30% до макс. 50% вода към сместа от втвърдител на смолата за разреждане на материала (това се препоръчва за големи повърхности и / или повишени температури).
  3. В зависимост от избрания цвят, добавете 5% или 10% цветна паста, за да оцветите сместа смола + втвърдител.
  4. Разбъркайте през ръба и дъното на смесителната чашка, тъй като материалът ще се утаи там. В идеалния случай изсипете в чиста чаша за смесване и разбъркайте отново, докато сместа остане без ивици. Това гарантира, че смолата А-компонент и втвърдителят В-компонент се смесват напълно заедно.
  5. Изсипете сместа от втвърдител на смолата върху повърхността, която трябва да бъде покрита, или в тава за боя веднага след смесване, тъй като сместа ще се сгъсти в смесителната чаша.
  6. Разточете материала тънко върху желаната повърхност с валяк. Препоръчваме дебелина на слоя приблизително. 0,2-0,3 мм.
  7. Оставете грунда да изсъхне и да втвърди за около 20 часа. Времето на втвърдяване може да варира в зависимост от температурата на помещението, материала и основата.
  8. Продължете с основното покритие. За целта можете да нанесете втори слой SEALER & PRIMER по същия начин или да продължите с една от нашите покривни смоли (ECO или PRO система). Оставете втория слой да изсъхне и втвърди отново за около 20 часа.

 

 

Обеми на потреблението

Определете необходимото количество смола, изчислена с нашия „Епоксиден калкулатор“

 

Препоръчителни дебелини при покритие на подове и други повърхности

Като цяло (грунд и основен слой със SEALER & PRIMER): 0,4-0,6 mm

Грунд с УПЛЪТНЕНИЕТО И ГРУНД: 0,2-0,3 мм

Основен слой с УПЛЪТНЕНИЕТО И ГРУНД: 0,2-0,3 мм

 

Обслужване на клиенти: Ако имате допълнителни въпроси, моля, свържете се с нас по телефона или имейл.

 

Забележка: Моля, обърнете внимание, че поради различни условия на осветление и монитори, цветовете може да не се показват равномерно. Цялата информация е препоръки, базирани на нашия опит; без правно задължение.

 

Съставки

3-аминометил-3,5,5-триметил-циклохексиламин продукт на реакцията: 2,2 ‘- [(1-метилетилиден) бис (4,1-фениленоксиметилен)] бисоксиран; Оксиран, 2-метил-, полимер с оксиран, 2-аминопропил метил етер и 3-аминометил-3,5,5-триметилциклохексиламин

 

Предупреждения за опасност

A-компонент Опасност Предизвиква дразнене на кожата. Предизвиква сериозно дразнене на очите. Може да причини алергична кожна реакция. Токсичен за водните организми с дълготрайни ефекти. Избягвайте да вдишвате прах / дим / газ / мъгла / пари / спрей. Носете защитни ръкавици / защитно облекло / предпазни очила / предпазни средства за лице. Избягвайте изпускането в околната среда. АКО Е В ОЧИТЕ: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Отстранете контактните лещи, ако има такива и са лесни за изпълнение. Продължете да изплаквате. Изхвърлете съдържанието и контейнера в съответствие с всички местни, регионални, национални или международни разпоредби.

 

B-компонент Опасност: Вредно при вдишване, поглъщане или контакт с кожата. Причинява тежки изгаряния на кожата и увреждане на очите. Може да причини алергични кожни реакции. Вреден / Токсичен за водните организми с дълготрайни ефекти. Избягвайте изпускането в околната среда. Не дишайте прах / дим / газ / мъгла / пари / спрей. Носете защитни ръкавици / защитно облекло / предпазни очила / предпазни средства за лице.

АКО Е НА КОЖАТА (или косата): Свалете незабавно цялото замърсено облекло. Изплакнете кожата с чиста вода. ПРИ ВДИШВАНЕ: Изведете човека на чист въздух и поддържайте удобство за дишане. АКО Е В ОЧИТЕ: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Отстранете контактните лещи, ако има такива. Продължете да изплаквате. Незабавно се свържете с медицинско лице. ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Незабавно се свържете с медицинско лице.

Изхвърлете съдържанието и контейнера в съответствие с всички местни, регионални, национални или международни разпоредби.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!