Мастила на алкохолна основа EPODEX – комплект от 14 броя

Мастила на алкохолна основа EPODEX – комплект от 14 броя

Срок за доставка: 1-3 работни дни

Оцветителите на алкохолна основа EPODEX са прозрачни и бързосъхнещи мастила на алкохолна основа, специално създадени за техники за флуидно боядисване. Създавайте индивидуални цветови градиенти, абстрактни ефекти и изненадващи форми.
Мастилото може да се използва върху почти всички гладки повърхности. Най-подходящи са епоксидни смоли, синтетични хартии (например Yupo хартия), стъкло, метал, керамика, порцелан, камък или глина за моделиране. След изсъхване, безкиселинните алкохолни мастила са устойчиви на размазване и водоустойчиви. Много подходящи за направата на бижута и дребни предмети.

Приложение върху епоксидни смоли
Смесете епоксидна смола и втвърдител в определеното съотношение на смесване.
Изсипете сместа смола-втвърдител върху желаната повърхност или в желаната форма. За типичния ефект на алкохолно мастило („ефект на Петри-Арт“) препоръчваме максимална височина на изливане до 1,5 см.
Добавете желания оцветител върху мократа смес от смола-втвърдител. Цветовете се изместват един друг и създават индивидуални шарки. За да постигнете резултат на цялата повърхност, можете например да поставите няколко цветни капки една до друга и да ги редувате с бели, за да създадете шарка. Колкото повече бели капки поставите върху цветната капка, толкова по-дълбоко потъват цветовете в смолата и толкова по-силен е ефектът на алкохолното мастило.
Работете с различни цветни бои за многоцветен резултат.

60.00 лв.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!